Help de Oldenhof tijdens NLdoet

Doe je mee? Een dagje samen aan de slag op het moestuineiland op landgoed De Oldenhof. Je bent op vrijdag 15 maart van harte welkom. In het kader van NLDoet gaan we haagjes planten, compost kruien en maken we de teeltbedden in de moestuin klaar voor gebruik. Weinig ervaring? Geen probleem! Onze tuincommissie helpt je graag op weg.

Het landgoed tussen Vollenhove en Sint Jansklooster heeft onder andere een moestuin, een boomgaard en een parkbos. Naast de hovenier en beheerder, spelen vrijwilligers een belangrijke rol in het onderhoud. Om vlak voor het voorjaar een flinke slag te slaan, hoopt het stichtingsbestuur dat er mensen zijn die samen een dag willen helpen. Tussen 10:00 en 15:30 uur zijn helpende handen meer dan welkom.

Wie na deze dag tuinieren de smaak te pakken heeft, kan vrijblijvend worden bijgepraat over andere (groene) vrijwilligersfuncties op het eeuwenoude landgoed. Belangstellenden voor de NLDoet-dag, kunnen zich aanmelden via deze link. Voor meer informatie: moestuin@landgoedoldenhof.nl

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt