Landgoed De Oldenhof zoekt vrijwilliger communicatie

Hou je van cultuur, natuur en erfgoed in een eeuwenoude historische omgeving? En vind je het leuk om dat bij het publiek onder de aandacht te brengen? Dan is landgoed De Oldenhof op zoek naar jou! 

In de Kop van Overijssel, op het prachtige Hoge Land van Vollenhove, ligt het landgoed De Oldenhof. Dit zeventiende-eeuwse landgoed tussen Vollenhove, Sint Jansklooster, de Noordoostpolder en Zwartsluis heeft een oppervlakte van 54 hectare en is van grote cultuurhistorische en landschappelijke waarde. Het parkbos is vrij toegankelijk. Het landhuis De Oldenhof wordt bewoond door een aantal huurders en wordt daarnaast gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, concerten en andere bijeenkomsten. Verschillende landerijen worden verpacht. Op het terrein van de Oldenhof wordt ook door derden een natuurkampeerterrein en theetuin geëxploiteerd.

Ter ondersteuning van het beheer van het landgoed zoekt de stichting De Oldenhof een vrijwilliger communicatie. Je taken bestaan uit het schrijven en versturen van persberichten, het beheer van de website en facebook-pagina, en het benaderen van perscontacten. Het aantal uren dat je inzet is in overleg met het bestuur.

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met de voorzitter Martin Knol, info@knolconsult.nl. We hopen van je te horen!

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt