Nieuwe beheerder geïntroduceerd tijdens nieuwjaarsbijeenkomst

Vrijwilligers en directe relaties van Landgoed de Oldenhof hebben samen teruggekeken op 2022 en geproost op 2023. Na twee jaar van afwezigheid, konden we onze traditionele nieuwjaarsbijeenkomst weer houden in de grote zaal.

Na koffie met gebak was het stichtingsvoorzitter Martin Knol die terugkeek op het afgelopen jaar en vertrouwen uitsprak in een voorspoedig 2023. Daarnaast was het een moment van afscheid van Aart Jan Troost. Hij heeft zich de afgelopen jaren niet alleen ingezet als bestuurslid, maar ook als beheerder van ons landgoed. Ieder jaar stak hij honderden vrije uren in het beheer van het landgoed. Aart Jan ontving uit handen van Anneke Sloet een bos bloemen en cadeaubon als blijk van waardering voor zijn tomeloze inzet. Wat ook niet onbenoemd mocht blijven, was de overdracht van Berg en Caterstee. We hebben onze waardering en dankbaarheid uitgesproken richting Claar Sloet voor deze schenking.

Verder werd Johan Rook uit Sint Jansklooster geïntroduceerd als de nieuwe beheerder. Het bestuur is erg blij dat Rook deze taak op zich wil nemen en wenst heb daarbij veel succes. Tijdens onze bijeenkomst mochten we ook Tamara Laverman en Lydia van den Bos verwelkomen op De Oldenhof. De aanwezigen hebben volop genoten van de inspirerende muziek die dit duo ons liet horen.

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt