Tuinieren op De Oldenhof bovenal gezond en gezellig

Stichting De Oldenhof zet de (tuin)deuren open voor (potentiële) vrijwilligers. Er is namelijk ruimte voor helpende handen op de eeuwenoude moestuin. Daarom worden er meeloopochtenden gehouden zodat mensen kennis kunnen maken met het werk en de bijbehorende gezelligheid met mede-vrijwilligers.

Moestuincoördinator Taco IJzerman vertelt: “Sinds vorig voorjaar beheert een fijn clubje vrijwilligers de historische moestuin van landgoed De Oldenhof in Sint Jansklooster. Het is een prachtige plek waar we bekende en onbekende groenten en kruiden telen en een bijdrage leveren aan het beheer van de siertuin en de fruitboomgaard. Nu we het beheer op orde hebben is er ruimte voor nog een klein aantal vrijwilligers die willen meehelpen en genieten.”

Er wordt gewerkt op dinsdag- en donderdagochtenden en twee keer per jaar op vrijdag of zaterdag vanwege NL Doet en de Natuurwerkdag. Vorig jaar wonnen de vrijwilligers van de Oldenhof de Groene Vrijwilligersprijs.

Wie kennis wil komen maken met de plek en het team is welkom op donderdag 23 mei, dinsdag 4 juni, donderdag 20 juni en dinsdag 2 juli tussen 10:00 en 12:00. Geadviseerd wordt om oude kleding aan te trekken. Aanmelden is gewenst: moestuin@landgoedoldenhof.nl

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt