Inspiratiemiddag: De wereld van de gedachtenvormen op de Oldenhof

Landgoed De Oldenhof stelt de havezate binnenkort beschikbaar voor het volgende evenement (organisatie ligt niet in handen van stichting De Oldenhof):

Beste lezer(es),

Graag stellen wij u op de hoogte van een inspiratiemiddag, als gelegenheid om nader kennis te maken met de inhoud van de Graalsboodschap In het Licht der Waarheid van Abd-ru-shin. Thema is de wereld van de gedachtenvormen. Tijdens deze middag lezen we teksten uit de Graalsboodschap die hier over gaan en is er een uitwisseling in groepjes met een gezamenlijke terugkoppeling van onze opgedane inspiraties.

De middag vindt plaats op zaterdag 25 mei 2024, begint om 13:30 uur en eindigt om 16:30 en wordt gehouden op het fraaie landgoed de Oldenhof in Vollenhove, Oppen Swolle 7. Een deel van het programma zal, als het weer het toelaat, in de buitenlucht plaatsvinden. De inspiratiemiddag wordt begeleid door Marianne de Neve-Annema, natuurgeneeskundige en docent.

In de bijgevoegde flyer vindt u een uitgebreide toelichting op de inhoud van het programma.

De kosten voor deelname zijn € 7,50. Graag tevoren aanmelden via uitgeverij@graalsbeweging.nl of telefonisch 035-6237031.

Deelnemers ontvangen na afloop van de middag twee gratis publicaties: ‘De geheimzinnige macht van de gedachten’ van Martin Schott en het boekje ‘Keuze uit voordrachten’ uit de Graalsboodschap.

Open hier de flyer

 

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt