Word vrijwilliger op Landgoed De Oldenhof

De Oldenhof bij Vollenhove is op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen aan het in stand houden van dit eeuwenoude landgoed. De Oldenhof is een beschermde buitenplaats met een havezate, tuinen en een bos aan Oppen Swolle 7. Het parkbos is vrij toegankelijk. Het landhuis wordt bewoond door een aantal huurders en wordt daarnaast gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, concerten en andere bijeenkomsten. Verschillende landerijen worden verpacht. Op het terrein van de Oldenhof wordt ook door derden een natuurkampeerterrein en theetuin geƫxploiteerd.

Om de gebouwen goed te onderhouden moeten er soms verf- of timmerklusjes worden gedaan. En ook de tuinen kunnen nog wat extra groene handen gebruiken.

Bent u een handige klusser in huis? Of houdt u gewoon van buiten werken in een tuin of bos in een prachtige omgeving? Help dan nu mee om samen dit culturele erfgoed van Vollenhove in stand te houden. Voor meer informatie, of om uzelf aan te melden, kunt u contact opnemen met onze beheerder Aart Jan Troost, 06-51311910, troost.aj@gmail.com.

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt