Landgoed De Oldenhof zoekt jongeren met een mening

Zin in een gezellige avond in een eeuwenoude omgeving? Dan is Landgoed De Oldenhof op zoek naar jou. Hoe belangrijk vind jij ons landgoed? Die vraag leggen we voor aan jongeren.

Landgoed de Oldenhof bestaat bijna 400 jaar. Veel mensen spannen zich in om het landgoed ook voor de komende generaties te bewaren. Maar zitten die nieuwe generaties daar wel op te wachten? Die vraag houdt ons bezig en daarom willen we dat graag met jongeren zelf bespreken. Op 29 en 30 augustus komen studenten van hogeschool Saxion naar De Oldenhof om te bespreken hoe belangrijk een landgoed is. We willen bij dat gesprek heel graag jongeren betrekken die in de omgeving van De Oldenhof wonen en/of zijn opgegroeid.

Dus jongeren uit Vollenhove en Sint Jansklooster: hoe belangrijk vinden jullie De Oldenhof? Dat willen we graag weten en daarom ontvangen wij je graag op 29 augustus vanaf 17.00 uur op de Oldenhof. Wij zorgen voor eten en drinken, een kampvuur en goed gezelschap.

Ben je nieuwsgierig en vind je het een mooie uitdaging om daar met andere jongeren over te spreken? Meld je dan aan bij Martin Knol, bestuurslid van De Oldenhof, info@knolconsult.nl, tel 06 23508071.

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt