Vrijwilliger educatieve activiteiten van Landgoed de Oldenhof

Voor de educatieve activiteiten van Landgoed de Oldenhof is de activiteitencommissie op
zoek naar vrijwilligers!

Landgoed de Oldenhof is een plek die tot de verbeelding spreekt. Voor kinderen valt er zoveel te zien, leren en ontdekken. Er is een lesprogramma ontwikkeld voor kinderen van groep 1 t/m 8 uit het basisonderwijs: “van Luchtkasteel tot Dassenburcht”.

Met deze lessen maken zij kennis met de bijzondere natuur- en cultuurhistorische waarden op landgoed de Oldenhof, een landgoed dichtbij school. Het programma biedt kinderen de mogelijkheid om de natuur en de materiële en immateriële sporen uit het verleden van het landgoed te ontdekken. De leerlingen bereiden het bezoek voor in de klas en worden daarna op het landgoed ontvangen. Hier wordt de lessenserie afgesloten met een bezoek van ongeveer anderhalf uur. Voor de afsluiting van de lessenserie op het landgoed, zijn we op zoek naar vrijwilligers.
 Hebt u/jij ervaring met lesgeven en/of leiding geven aan kinderen en zin en tijd om de liefde voor cultuurhistorie en de natuur door te geven?
 Zou u/jij een aantal dagdelen op jaarbasis een schoolklas op het landgoed willen ontvangen en begeleiden samen met een aantal andere vrijwilligers?

Neem dan contact op Aletta Jansen | 06-21570477  |  aletta@mczwartewaterland.nl
We zien uit naar de reacties.

                   

Stel uw vraag

Laat uw vraag achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt